DZGN Grup

Microsoft Yazılımları

microsoft-server-2022

Hızlı Teslim

Kurulum Videolu

Canlı Destek

Microsoft Windows Server 2022 Standard 16 core OEM DVD Kutu P73-07797

4.499,99

Açıklama

Microsoft Windows Server 2022 Standard 16 Core OEM DVD Kutu P73-07797

Microsoft Corporation yazılımları, farklı modellerde sunuluyor. Windows server 2022 standart sürümü, orta ölçekli işletmeler için uygundur ve sahip olduğu özellikler işletmelerin veri tabanı yönetim ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Sql server seçeneklerini değerlendireler, standart 16 çekirdekli işletim sistemi sürümünü satın almaya karar verebilecektir. Windows server yazılımlarının temel işlevlerini kapsıyor ve hibrit bütünleştirme özelliği ile geniş kapsamlı kullanım seçeneği sunuyor. Online ürün satışlarında, işletim sistemi kurulum dosyası ve lisans etiketi bulunan DVD kutusu gönderiliyor.

DVD kutusu olarak satın aldığınızda, istediğiniz sunucuya kurabiliyor ve lisanslı olarak kullanabiliyorsunuz. Windows server 2022 standart sürümü, 2 TB kapasiteye kadar depolama desteği sunabiliyor.

Microsoft Windows Server 2022 İşletim Sistemi Modelleri

Kurum ya da işletmeler, tüm verilerini bir arada tutmak ve ihtiyaç duyduklarında verilere hızlı erişim yapabilmek için server sunucularına ihtiyaç duyarlar. Sql server nedir tanımını yapanlar, hangi tür işletim sistemine ve sunucu özelliklerine ihtiyaçları olduklarını belirler. Kullanıcı sınırlamalarına ve işletim sistemi lisanslama modellerine dikkat edilmelidir.

Microsoft Windows server 2022 işletim sistemleri, veri merkezi, standart ve Essentials olarak farklı seçeneklerle sunuluyor. Standart sürümü, 16 çekirdek tabanlı lisanslama modeline sahiptir. 16 çekirdekli lisans satın almak isteyenler, ürünü seçerek sipariş listelerine ekleyebiliyor.

Windows Server 2022 Standart Sürümü

Microsoft Windows Server 2022 standart sürümü, sanallaştırılmamış ve fiziksel olarak oluşturulan sunuculara kurulum yapılabilen işletim sistemidir. 16 çekirdek lisanslama modeline uygundur ve server gereksinimlerini büyük oranda karşılar. Sql server kurulumu aşamalarına göre daha kolay kurulum imkanı sunar.

Kutu DVD ürün paketini seçen ve satın alanlar, Microsoft Windows server 2022 işletim sistemini nasıl kurabileceklerini gösteren dokümanlara da sahip oluyor. DVD üzerinden kurulum yapılıyor ve kurulum işlemleri başlatıldığında, lisans anahtarı da yazılıyor ve işletim sisteminin tam sürüm olarak kurulması, tüm uygulamaların etkin olarak kullanılmasını sağlıyor.

Server 2022 Standart 16 Core OEM Satış Fiyatları

Sql server 2019 kullanan ve daha gelişmiş, güncel sistemleri ihtiyaç duyanlar, Microsoft Windows server 2022 işletim sistemi ürünlerini incelemeye başlıyor. Ürün incelemeleri yapılırken ilk önce ürünlerin satış fiyatlarına bakılıyor.

Microsoft Windows Server 2022 Standard 16 Core OEM DVD Kutu P73-07797 ürünü, ticari ve kurumsal kullanım için uygundur. Kutu içerisinde, lisans anahtarı ve dil paketi yazılım desteği yer alıyor. Kurulumu yapanlar, dil paketini de yükleyerek işletim sistemlerini ve sunucularını istedikleri dilde kullanabiliyor. Satış fiyatı avantajlarından faydalanmak isteyenler, üyelik hesaplarını oluşturuyor ve indirim fırsatlarını takip edebiliyor.

Microsoft Windows Server 2022 Lisans Anahtarları

Microsoft Windows Server 2022 standart 16 core OEM işletim sürümü lisans anahtarları fiyatlandırmaları, tüm kullanıcıların önemli avantajlar elde etmesini sağlayacak şekilde yapılıyor. Sql server lisans anahtarları için sunulan desteklerin sona ermesi, işletmelerin güncel lisans anahtarlarını kullanmalarını sağlıyor.

Microsoft Windows server 2022 lisans anahtarları güncelleme destekleri 2026 yılına kadar devam edeceğinden kurumsal firmalar, veri güvenliği ve işlevselliğinden dolayı yeni ürün satın almak istiyor. Online sipariş hizmetleri ile geniş kapsamlı veri tabanı yönetimini yapabilecekleri, işletim sistemi ve lisans anahtarı yazılımları kutu ürünü olarak sunuluyor.

Windows Server 2022 Standart Lisans Özellikleri

Microsoft tarafından geliştirilen işletim sistemi ailesinin bir parçası olan Windows server 2022 standart modeli, sahip olduğu özellikleri ile fiziksel sunucuların daha etkin kullanılmasını sağlıyor.

Server 2019 lisans ile işlemlerine devam edenler, lisans güncelleme desteklerini almaya devam etmek ve tüm işlemlerini daha güvenli yapabilmek için Microsoft Windows server 2022 standart 16 çekirdek işletim sistemi lisans özelliklerinden faydalanmak istiyor. Sınırsız Windows server kapsayıcı özelliğine sahiptir ve geniş kullanım alanı sunar.

Microsoft Windows Server 2022 Yazılım Ürünleri

Windows server lisans yazılım ürünleri, iş yönetiminin daha güvenli yapılmasını, veri tabanına kaydedilen verilen güvenliğini sağlar. İşletim sistemi ve lisans yazılım ürünlerini online işlemlerle hemen satın alabilir, kısa sürede ürünün özel kutusunda teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Microsoft Windows Server 2022 Standard 16 Core OEM DVD Kutu P73-07797 ürün siparişi oluşturulduğunda ürün içerinde yer alan ürünler, lisans anahtarı etiketi ile en kısa sürede güvenli teslimat yöntemiyle gönderilecektir.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Microsoft Windows Server 2022 Standard 16 core OEM DVD Kutu P73-07797”

Your email address will not be published.

Giriş Yap

Hesabınız yok mu?

 kayıt olun