DZGN Grup

Microsoft Yazılımları

50-user

Hızlı Teslim

Kurulum Videolu

Canlı Destek

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services user connections 50 users

4.499,99

Açıklama

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services User Connections 50 Users

Microsoft Corporation tarafından geliştirilen Windows server işletim sistemleri, yıl isimleri ile geliştiriliyor ve piyasaya sürüldüğü yıllara göre isimlendiriliyor. Sql server işletim sistemleri ile veri yönetimi yapan kurum ve işletmeler için Microsoft Windows server 2022 işletim sistemini gelişmiş ve yeni ürün olarak sunuyor.

Uzak masaüstü hizmetleri kullanıcı bağlantıları özelliklerine sahip olan bu işletim sistemi 50 kullanıcılıdır ve aynı anda 50 kullanıcının veri girişi, veri analizi ve sorgulama gibi işlemleri yapmalarını sağlıyor. Ticari kullanım amaçlı geliştirilmiştir ve kurumsal yapıya sahip çok sayıda firma ya da kamu kuruluşu tarafından kullanılıyor.

Microsoft Windows Server 2022

Sql server nedir Windows server 2022 ne zaman yayınlandı? Server sistemleri, işlevsel veri tabanı yönetiminin daha kolay yapılmasını sağlayan yazılımlardır. Windows server 2022 işletim sistemi Ağustos 2021 tarihinde çıkmıştır. Ekim 2026 tarihin kadar temel destek hizmeti devam edecektir. Microsoft tarafından geliştirilen Windows server işletim sistemlerinin son sürümüdür.

Uzak masaüstü kullanıcılı sürüm olarak geliştirilen bu ürün, aynı anda 50 kullanıcının veri tabanı üzerinde işlemler yapmasını sağlıyor. İşletmeler, server işletim sistemi seçimi yaparken, işlem yapacak kullanıcı sayılarına göre ihtiyaçları olan ürün türünü belirlemelidir.

Windows Server 2022 Sürümleri

Microsoft Windows Server 2022 işletim sistemleri üç farklı sürümde yayınlanıyor. Datacential ve standart sürümleri çekirdek tabanlıdır. Essentials sürümü ise özel sunucular için tasarlanmıştır ve sunucu lisansı ile kullanılır. Essentials sürümü en fazla 25 kullanıcı ile sınırlandırıldığı için daha çok küçük işletmeler tarafından tercih ediliyor.

Sql server kurulumu yapmadan önce işletmenin yapısı ve yapılacak işlemler göz önünde bulundurulmalıdır. Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services User Connections 50 Users ürün satışları ile büyük çaplı işletmelerin ihtiyaç duyacakları, işletim sistemini sunuyoruz. 50 kullanıcılı veri tabanına ihtiyaç duyanlar için en avantajlı üründür.

Server 2022 İşletim Sistemleri Satış Fiyatları

Sql server 2019 işletim sistemi desteklerinin sonlanması, ürünün satış fiyatının düşmesine neden olmuştur. Microsoft Server 2022 işletim sistemleri teknik destek hizmetlerinin 2026 yılına kadar devam edecek olması, ürün satış fiyatlarının biraz yüksek olmasına neden oluyor. Ancak destek süresi azaldıkça ürün fiyatları da azalmaya başlıyor.

50 kullanıcılı uzak masaüstü kullanıma uygun işletim sistemi, standart ya da datacential sürümlerine göre ayrı fiyatlandırılıyor. Yüksek düzeyde sanallaştırma yapılmış veri merkezleri ya da bulut sistemlerinin kullanılmasını sağlayan işletim sistemi sürümü fiyatı en yüksek olan üründür. Online siparişlerinizde her zaman indirim seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Microsoft Windows Server 2022 Lisans Kullanımı

Microsoft Windows Server 2022 sürümleri lisanslı kullanılabiliyor ve kurulum sırasında, ürün lisans bilgisi girildikten sonra kurulum adımları devam ettiriliyor. Sql server lisans yazılımları, veri tabanı sistemlerinin amaca uygun kullanılmasını sağlar.

Microsoft Windows server 2022 işletim sistemi uzak masaüstü kullanıcılı sürümü ile işletmelerin 50 kullanıcıya kadar geniş kapsamlı iş yapmalarını sağlıyor. Çok katmanlı yapısı ile gelişmiş güvenlik önemleri sunuyor. Bu önlemler, işletmelere veri güvenliği sağlıyor ve işletmeye ait verilere yetkisiz kişilerin erişimini engelliyor. Bu özelliklerinden dolayı farklı sektörlerde kullanılıyor.

Windows Server Lisans Özellikleri

Microsoft Corporation ürünü olan ve 2021 yılında piyasaya sürülen Windows server 2022 işletim sistemi, çok kullanıcılı sürümlerinin özelliklerini, standart sürüm ve veri merkezi sürümü olarak karşılaştırıyor.

Server 2019 lisans süresi dolanlar, server 2022 işletim sistemi sürümlerinin özelliklerini inceleyerek, kendilerine ve ihtiyaçlarına en uygun olanını seçebiliyor. Gelişmiş ve geniş özelliklere sahip olan veri merkezi sürümü, faklı büyüklüklerdeki firmalar tarafından seçiliyor.

Microsoft Windows Server 2022 Lisans Anahtarı Online Siparişleri

Windows server lisans anahtarları, işletim sisteminin sürüm ve modellerine göre farklı oluşturuluyor. Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services User Connections 50 Users için datacenter ya da standart modellerden birisi seçiliyor. Essentials modeli en fazla 25 kullanıcıya kadar kullanım hakkı tanıyor.

50 kullanıcılı işletim sistemine ihtiyaç duyanlar, ürün kategorisinden seçim yapabilecek ve online sipariş adımları ile satın alma işlemlerini tamamlayabilecektir. Sepete ekle ile başlatılan satın alma işlemlerinde, tüm ürünler için uygun fiyat ve güvenli ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services user connections 50 users”

Your email address will not be published.

Giriş Yap

Hesabınız yok mu?

 kayıt olun