DZGN Grup

Microsoft Yazılımları

50-USER

Hızlı Teslim

Kurulum Videolu

Canlı Destek

Microsoft Windows Server 2019 Remote Desktop Services user connections 50 users

4.499,99

Açıklama

Microsoft Windows Server 2019 Remote Desktop Services User Connections 50 Users

Microsoft firması, şirketlerin kurumsal çalışmalar yapabilmesi ve veri tabanlarını oluşturabilmeleri için ticari kullanıma uygun server işletim sistemleri geliştiriyor. Sql server yazılımları, veri tabanı yönetim sistemleridir ve kullanıcı sayısı, uygulama seçeneklerine göre türlere ayrılıyor.

Microsoft Windows server 2019 işletim sistemi, lisanslı kullanılabilen ve 50 kullanıcıya kadar destek sunan, kurumsal ve ticari kullanımlara uygun veri tabanı yönetim sistemidir. Windows server 2019, Windows NT işletim sistemleri serilerinden birisidir ve Windows 10 işletim sistemi ile birlikte geliştirilmiştir. 2 Ekim 2018 tarihinden itibaren piyasaya sürülmüştür. 50 kullanıcıya kadar destekli işletim sistemini hemen satın alabilirsiniz.

Microsoft Windows Server 2019 Ne Yapar?

Sql server nedir tanımı ile veri tabanı yönetiminin nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Microsoft Windows server 2019 işletim sistemi, server sunucuları için özel tasarlanmıştır. Veri tabanı yönetimi işletim sistemidir ve veri depolamadan, veri analizine ve sorgulama işlemlerine kadar tüm işlemlerin hızlı yapılmasını sağlar.

Microsoft Corporation ürünü olarak piyasaya sürülmüştür ve üretici firma tarafından sürekli güncellemeleri yapılıyor. Microsoft Windows server 2019 işletim sistemi, sunucu sistemlerinin yönetimi, veri depolama, veri analizi, uygulama çalıştırma, sorgulamalar yapma, iletişim işlevleri gibi birçok işlem için kullanılır.

Microsoft Windows Server 2019 Kurulumu

Microsoft Windows işletim sistemleri, bireysel ya da server sunucuları için özel tasarlanır. Microsoft Windows server 2019 remote desktop services user connections 50 users ürün paketi siparişinizi oluşturduktan sonra satın alma işlemlerinin tamamlanması ile birlikte özel kutusunda kargo ile gönderiliyor.

Ürünü teslim aldıktan sonra kurulum açıklamalarını okuyabilir ve kurulum işlemlerine başlayabilirsiniz. Sql server kurulumu için tüm işlem adımları gösteriliyor. Server cihazında, işletim sisteminin kurulum dosyalarının bulunduğu dosya seçiliyor ve next butonu ile devam ediliyor. İşletim sistemi lisans numarası yatılarak işlem adımları takip ediliyor ve kısa sürede kurulum tamamlanıyor.

Microsoft Windows Server 2019 Satış Fiyatı

Sql server 2019 işletim sistemlerinin satış fiyatı, kullanıcı sayısına ve işletim sistemi destek süresinin ne kadar kaldığına göre değişiyor. Online sayfadan ürün seçimi yaparken, işletim sistemi sürüm özelliklerine göre farklı fiyatların uygulandığını görebilirsiniz.

Microsoft Windows server 2019 destekleri, 2018 yılı sonlarında başlamış ve devam ediyor. Server sunucuları için işletim sistemleri satın alma işlemlerini uygun fiyatlara yapabilirsiniz.

Microsoft Windows Server Yönetimi

Microsoft Windows Server 2019 Remote Desktop Services User Connections 50 Users işletim sistemi sistem yönetiminin kolay yapılmasını sağlıyor. Sql server lisans yazılımı kullanılmaya başlandığında, uzak masaüstü bağlantıları ile işletmenin işleri daha kolay takip edilebilecektir.

Server yönetimi işletmeler için önemlidir ve veri tabanında kayıtlı bilgilere erişim daha kolay olmalıdır. Satın alacağınız işletim sistemi, uzak masaüstü bağlantılarının yapılmasını ve veri güvenliğinin artırılmasını sağlıyor.

Windows Server Sürümleri

Server 2019 lisans yazılımı, Ekim 2018 tarihinde çıkartılan ve piyasaya sürülen Windows server işletim sistemidir. Piyasada olan ve tüm sektörlerde kullanılabilen, Microsoft Corporation firmasına ait en son sürümdür.

Microsoft Windows server sürümleri, 2003 yılından günümüze kadar yıllara göre farklı seçeneklerle sunulmuştur. Server 2019 gelişmiş uygulama seçenekleri ve kullanım kolaylığı ile birçok işletme ve kurum tarafından kullanılıyor. 50 kullanıcılı server 2019 işletim sistemini satın alan firmalar, 50 çalışanının aynı anda server sistemine erişim ve işlem yapmasını sağlayabiliyor.

Microsoft Windows Server Lisans Yazılımları

Windows server lisans ürünlerini fiyat karşılaştırmaları yaparak güvenli adımlarla satın alabilirsiniz. Bir defa satın aldığınız işletim sistemi lisans yazılımlarını ömür boyu kullanabilirsiniz. Microsoft, işletim sistemi lisansları için belirli süreliğine destek hizmetleri sunuyor.

Microsoft Windows server 2019 remote desktop services user connections 50 users paketini seçtiğinizde, satın alma ve sistem kurulumu ile ilgili destekleri almaya başlayabiliyorsunuz. Lisans yazılımları, veri tabanında kayıtlı bilgilerin güvenliğinin artırılmasını ve işletim sisteminin, tüm uygulamaların sorunsuz kullanılmasını sağlar.

Veri depolama ve yönetimini daha işlevsel hale getirmek, büyük miktarlı verilerin güvenliğini sağlayabilmek için işletim sistemlerini lisanslı kullanmalısınız. İşletmenizin günlük verilerini depolayabilir, analizler yaparak raporlar hazırlayabilirsiniz. Üyelik hesabınızı oluşturarak satın alma işlemlerine başladığınızda, ihtiyacınız olan ürünlerle ilgili güncel bilgilere hemen ulaşabilirsiniz.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Microsoft Windows Server 2019 Remote Desktop Services user connections 50 users”

Your email address will not be published.

Giriş Yap

Hesabınız yok mu?

 kayıt olun