DZGN Grup

Microsoft Yazılımları

HAV-00159

Hızlı Teslim

Kurulum Videolu

Canlı Destek

Microsoft Windows 11 Pro 64 Bit Türkçe Kutulu HAV-00159 İşletim Sistemi

3.999,99

Açıklama

Microsoft Windows 11 Pro 64 Bit Türkçe Kutulu HAV-00159 İşletim Sistemi

Microsoft tarafından ortaya çıkan Windows 11 pro bilgisayarı daha verimli kullanmaya yarıyor. Microsoft’un güncel işletim sistemi Windows 11 pro bilgisayarı daha konforlu bir hale getirirken aynı zamanda çok daha kolay bir kullanım sağlıyor. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda kullanılabilir olan Windows 11 pro 64 bit, cihaza fonksiyonellik kazandırıyor.

İş hayatında ihtiyaç duyulan her şeyi sorunsuz bir şekilde karşılayan Windows 11 pro cihazda çok fazla işlem yapmaya da olanak tanıyor. Uygulamaları bir sorun yaşamadan çalıştırmanızı da sağlıyor. Windows 11 pro 64 bit sayesinde ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde yerine getiriyor.

Yeni ve geliştirilmiş işletim sistemi ile dikkatleri üzerine çeken Windows 11 pro cihazınızı en verimli hale getirmek için etkileşimler kuruyor. Göndermiş olduğunuz komutları hızlı bir şekilde algılıyor ve anında yanıt veriyor. İş hayatında işlerinizi en verimli şekilde yapmanızı sağlıyor.

Windows 11 Pro Lisans

Bilgisayarların içinde çok sayıda yazılım vardır. Farklı yazılımlar ile bilgisayarlarda farklı şeyler olabilir. Bilgisayarda olan yazılımlar kullanımı büyük oranda etkiler ve farklı özellikleri de beraberinde getiriyor.

En çok tercih edilen yazılım türlerinin başında Windows gelir. Oldukça köklü bir geçmişe sahip olan Windows her geçen zaman yeni yazılımları ile kullanıma sunuluyor. Bununla birlikte Windows içinde çok sayıda yazılım ile birlikte geliyor.

Bu yazılımlar Office programlarıdır. Bu yazılımların her birinin farklı görevi ve amacı vardır. Hem evde hem ofiste oldukça fazla kullanılan bu programlar oldukça önemlidir. Bu yazılımlar ücretsiz bir şekilde kullanılır.

Orijinal yazılımlar satın alınmadan diğer özelliklerden yararlanılamaz. Office yazılımları gibi farklı yazılımları deneyimlemek isteyen kişiler orijinal olan yazılımları satın almalıdır. Yeni nesil yazılımlar arasında yerini alan Windows 11 pro lisans gibi ürünleri almak gerekiyor.

Windows 11 Pro Lisans Modelleri

Microsoft tarafından ortaya çıkan Windows oldukça büyük bir marka olmayı başarmıştır. Windows dünyada milyonlarca kişiye hizmet veriyor. Her geçen zaman Windows kullanıcılarının karşısına yeni modeller ile çıkmıştır.

Teknoloji gelişmeye devam ettikçe yenilikleri de ortaya çıkarmaya başlayan Windows çok sayıda özelliği kullanıcılarına sunmuştur. Windows 11 yeni nesil yazılım teknolojisi içinde yerini alıyor.

2012 yılında ilk defa piyasada yerini alan Windows 11 sürekli olarak güncellenmeye ve kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. İçinde olan çok sayıda yazılım ile kullanıcının işini daha hızlı ve daha verimli bir şekilde yapmasını sağlıyor.

 

Çok sayıda Windows 11 pro lisans modelleri vardır. Windows 11 pro OEM dijital lisans seçebileceğiniz modeller arasında yerini alıyor. Tek seferlik kullanıma sahip olan bu lisans sadece kullanıldığı bilgisayarda aktif bir şekilde çalışıyor.

Bilgisayara format atarsanız sadece o bilgisayar üzerinde kullanabilirsiniz. Bir başka bilgisayarda aynı kodu kullanmak mümkün değildir. Bununla birlikte Windows 11 Pro Office 2019 seçeneğini de bulabilirsiniz. 2019 güncellemesini içinde barındıran Office yazılımlarına ulaşabilirsiniz.

Windows 11 Pro Lisans Fiyatları

Microsoft’un ortaya çıkardığı çok sayıda yazılım vardır. Windows bu yazılımlardan biridir. Windows uzun yıllar boyunca varlığını sürdüren ve her yıl kendini yenileyen bir yazılımdır. Bunun sonucunda ortada olan çok sayıda Windows sürümü bulunur.

Windows 11 kullanımda yerini alan en yeni sürümdür. 2012 yılında ortaya çıkan Windows 11 sürekli olarak güncellenir. Kullanıcılara yenilikler sunmak için sürekli olarak güncelliğini koruyan Windows 11 fiyat olarak değişkendir. Bununla beraber içinde farklı sürümleri bulundurması Windows 11 pro fiyat üzerinde etkiye sahiptir.

Windows 11 Pro Lisans Alırken Hangi Hususlara Dikkat Edilmesi Gerekiyor?

Farklı sürümlere sahip olan ve bu amaçla kullanıcılara farklı deneyimler sağlayan yazılım Windows kullanıcıların farklı seçenekler sağlayan bu yazılımı seçmeden önce bazı şeylere dikkat etmesi gerekiyor.

Öncelikle win 11 pro seçimi yaparken hangi sürümü almak istediğinizi seçmeniz gerekiyor. Sürüm değişikliğinde faydalanacağınız özellikler oldukça farklıdır. Bu yüzden sürümlerin sağlamış olduğu faydaları incelemeniz gerekiyor.

Bunun yanında Windows 11 satın al işleminde bilmeniz gereken bazı şeyler daha vardır. Lisanslar farklı farklı kullanıma sunuluyor. Bu lisanslar arasında OEM lisansı da bulunuyor. Bu lisans sadece bir bilgisayarda kullanılıyor.

Anakarta gömülü bir şekilde kullanılan bu lisanslar farklı bilgisayarlarda kullanılmıyor. Kullanım elde etmek için farklı lisanslara göz gezdirmeniz gerekiyor. Ayrıca Windows 11 pro satın al işleminde lisansın orijinal olduğundan emin olmanız oldukça büyük önem taşıyor.

Windows 11 Pro Key

Windows 11 ürünleri arasında yerini alan Windows 11 Pro ve Windows 11 home ürünlerinden faydalanmak için Windows 11 pro key ihtiyaç duyduğunuz şeydir. Windows 11 işletim sistemine sahip olan Pro ve Home işlemlerini aktif hale getirmek için Windows 11 Pro online satın almanız gerekiyor.

En üst düzeyde güvenliği olan Windows 11 Pro, Windows Hello özelliği sayesinde yüz ve parmak okuma ayarı bulunuyor. Pin ile beraber kullanıcılar istedikleri zaman cihazlarına ulaşabiliyor.

Windows 11 Pro Nasıl Alınır?

Bazı sitelerde Windows 11 Pro bulunur. O sitelerde satın alabilirsiniz. İş merkezi ve ev için ekonomik ürün anahtarı görevi gören Windows 11 Pro’yu iş için kullananlar için uygun bir alternatif olarak öne çıkıyor. Satın aldığınız bu işletim sistemi, size özel aktivasyon kodu ile gelir. Kısa bir adımla kurulumu yapabilirsiniz.

Windows 11 Pro Key İşlem Adımları

Aldığınız Windows 11 pro key işlem aşamaları son derece kolaydır.

O adımlar ise şu şekilde sıralanıyor;

  • Öncelikli olarak ürünü almanız gerekiyor. Satın aldıktan sonra ürünü aldığınızı görebilirsiniz.
  • Nasıl etkin bir hâle getireceğinizi gösteren talimatlar vardır. Bu talimatlar sizlere mail olarak gönderilir. Aynı zamanda siparişler kısmında da görmeniz mümkündür.
  • Son olarak da fatura mail adresinize gönderilir.

Windows 11 Pro Neden Tercih Edilir?

Windows 11 Home uygun fiyatlara sahip olduğu için iş yerlerinde kullanılır. Büyük iş yerlerinde de Windows 11 Pro kullanılıyor. Çünkü Windows 11 Pro iş temeline sahip olan sistemi vardır.

Windows 11 Pro Ürün Anahtarı Nedir?

Windows’ta hangi ürünü almış olursanız olun, bu ürünleri kullanmanız için size aktivasyon kodu gönderiliyor. Bu kodda 25 adet alfanumerik karakter bulunuyor.

Windows un orijinal sitesi üzerinden de satın alabileceğiniz Windows 11 ürün anahtarı bilgisayar için kritik bir öneme sahiptir. Ancak Windows 11 Pro’ya sahip olmak için Windows 11 Pro Key satın almanız gerekir.

Windows 11 Home Ve Windows 11 Pro Arasındaki Farklar Nelerden Oluşuyor?

Windows 11 Home sadece ev için geliştirilmiş bir işletim sistemidir. Bu yüzden evde kullanmak gerekir. Windows 11 Pro’nun amacı ise iş yerlerinde kullanmaktır. Çok sayıda iş yönetim özelliği bulunan Windows 11 Pro’da aynı zamanda işte paylaşılan verilerin bir başkasının eline geçmesini de önler.

Windows 11 Pro Hangi Cihazlarda Kullanılabilir?

Son derece gelişmiş ve yenilikçi bir program olan Windows 11 Pro çok fazla elektronik cihazda kullanılabiliyor. Markası ve modeli fark etmez tablet, bilgisayar ve telefonda kullanılabilir.

Windows 11 Pro’da Türkçe Dil Desteği Var Mı?

Türkçe dil desteğine sahip olan Windows 11 Pro, çok fazla işlemin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlar. Uygulama dilinden ortaya çıkan hata ve kullanımı ortaya çıkaran durumların önüne geçer. Türkçe dil desteğine ulaşmak için başlangıç, ayarlar, saat ve dil bölümünü takip ederek dili Türkçe yapabilirsiniz. Win11 lisans hakkında yer alan detaylı bilgiler bu şekildedir.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Microsoft Windows 11 Pro 64 Bit Türkçe Kutulu HAV-00159 İşletim Sistemi”

Your email address will not be published.

Giriş Yap

Hesabınız yok mu?

 kayıt olun